SommarvärmeAgne luftade en godkänd. Dom stora lös med sin frånvaro och nattfisket är nog inte riktigt igång än.


10 m/s men ändå gött!
Hamrå insisterade på att vi skulle testa hans spot. Det va blåsigt som fan, men vi hittade lite lä ställen på plats. Valet av plats var bra då vi båda fick varsin go fisk. Kast möjligheterna var begränsade pga vinden men Hamrå drog direkt en fin 49a på morgonen medans jag fick vänta till lunch då min 46a klev på.

Söndagspass 6:e maj

Testade ett nytt vårställe som en arbetskamrat hade fått bra med fisk på, men våren har ju tagit slut mer eller mindre och vi fiskade av stora områden utan att få något, men bra att lära känna ett nytt ställe för nästa år och en ny fiskekompis. Fisken börjar ju söka sig utåt havet mot öar och djupare vatten vid denna tidpunkt, så fick kolla kartan efter nya ställen som jag aldrig provat innan, vi drog vidare ut mot öarna, första stället såg fint ut men vi kände inget alls. Åkte 5 minuter till med bilen så hittade vi fisken vid ett undervattensgrund, jag och arbetskamraten tappade två godkända där. Det dog ut där efter en stund så vi gick vidare till nästa undervattensgrund som såg riktigt hett ut. Där fick jag en 44cmare och nån liten sprätt. Såg även en lycklig kille på håll drilla en 50-60cmare i 10-15 minuter.

 

 


Lördag 28:e april

Kortfattat:
Trög eftermiddagstur, maskimitationerna gick inte bra denna dag. Fick 4 havsöringar under måttet på haröra+guldskalle och mask. Ingen tur att höjja till skyarna, träffade dock två trevliga fiskare, en utav dem hade fått en fin 51a på brun märla+ och en dansk fiskare som intygade att fisken fanns i havet.


RSS 2.0