Pilot 111 fishery Bang Pakong, Thailand.Sitter pa hotellet i Bangkok och tar igen mig efter en heldags fiske utanfor staden i ett omrade som heter Bang Pakong hyrde en taxi for 1200 baht for en dag och drog dit.
Ett riktigt kott fiske ala Put n take style inte riktigt min grej men en rolig upplevelse fisken som sattes i  dom olika dammarna som sag ut som ett gammalt risfalt var Barramundi (eller Seabass?) och Snakeheads. Fisket gick trogt for mig da fiskestilen som dom popper fiskande Thaiarna korde skilde sig lite fran min. Det blev en hyfsad fisk efter ett par timmars notande i 30 grader och sol, som tur var sa blaste den en del och olen man kunde kopa i restaurangen svalkade ju en hel del!God fiskelycka?Ratt tilltufsad efter fighten.Allt for denna gangen, far se om det kanske blir en fiske tur i havet innan vi ska hem igen aker tillbaka till Krabi i mogon, Peter

Thailand!

Chang...

Sitter i Thailand och har det gott just nu ar vi pa Phi Phi oarna och jag slapade saklart med flugspot ner! I dag sa gav detta slapande resultat i form av en GT liknande skapelse nagon sorts Jack skulle jag gissa pa.

Slanger upp lite bilder nu och sa blir det mera nar jag kommit hem!

Kan det vara en GT ? Sjukt stark fisk forstar nu varfor man snackar om minst 300m backing eller mer nar det kommer till riktigt saltvattensfiske och storebror kliver pa. Den tog minst 35 meter backing i ett nafs och fick drillas hyfsat lange innan krafterna tog slut, under spektaklet sa satt en familj med apor och kollade pa nar jag landade den!
Fisken tog jag pa mitt #7 Loop multi med en Danielsson L5W 4seven och en andrahands sjunklina fran Dantackel.

 

En Gylta liknande sak..


Isfiske dag 2.

Inget vidare fiske på vallgravs isen i dag vi tog cirka 5 mindre Abborrar var på fem timmars fiske, dåligt! Hoppas på att isen ligger kvar om två veckor när jag kommit hem från Thailand så att man får testa lite mer pimpel denna vinter. Hoppas på en update med lite koola fiskar ifrån Thailand inom kort!BRRR Kallt, under -10 denna morgonen och galet knakande is!

Isfiske!

I morgon är det dags för första pimpelfisket på många år och förväntningarna är skyhöga! Min gamle fiske vän Christopher och jag ska pimpla på vallgraven inne i stan, han var inne tidigare i dag för att reka isarna och tjuvstarta. Jag var tvungen att åka förbi en sväng och kolla läget och efter ett par minuters fiske så tog han en fin borre!Mycket fin Abborre från vallgraven i Gbg.

///Peter

RSS 2.0