Havsöring 29/4Ingen dålig fisk! 2115 gram om jag inte minns fel. Tagen någonstan i vikarna kring Göteborg av Rickard.

Havsöring 19/4.Mycket liv i vattnet och en hel del blåst i dag.
/peter

Solsken.Ett par timmar i solen är inte fel och det blir inte sämre av att man får fiska lite samtidigt. Fisken ovan är strax under 50cm och hade magen och svalget full av borstmask den ligger numera på gravning och kommer göra sig fint som Söndags middag./peter

Dags igen.För en eftermiddags tur till havet och en i morgon bitti sen ska vindarna vända och bli nordostliga.

Äntligen


Första öringen

Havsöring.

Var ute en sväng i dag men landade inget större. Käns bara så skönt att allt har kickat igång och att den där långa väntan är över, var i samma vik i dag och lyckades landa ett tiotal öringar men alla var stöpta i samma form och det kändes lite halvdant att fiska på massa 35-40cm:ers fisk men det är en dag i morgon med.
En mycket bra sak var att vi träffade på Charlie Malmgren från sportfiskarna som var ute och kollade så att allt gick rätt till och fick lite information om hur det låg till med olika regler osv.
Nummer två från gårdagen.Årets första bifångst!

///P

Havsöring på Fyn.

Var en vecka på Fyn en mycket fin Ö med trevliga kuststräckor och fint fiske. Inte några mängder fiskar som kom upp men vad gör det när man har trevligt sällskap, god mat och dryck. Det blåste hårt hela tiden och skyarna var tunga med en del skurar men man måste ju ha flugan i vattnet för att få fisk och suget var stort så det var bara att dänga på.3,3 kg, Ingen blankfisk men min hitills största..Det blev en hel del vadande och det lönade sig att lägga kast inåt land i det inre "badkaret".


Det var allt för den här gången...

///P
Norra Göteborg


Peter drog en fin idag, dog ut rätt fort men han drog 2 st. Kanon fin dag att fiska på, med sol och vår som det ska vara i början av April!
/Aleksi

RSS 2.0