24 April Hisingen

Vakande storöring, krill eller småfisk som jagades runt. Men fisken ville inte nappa, röskägget drog en tjock 38a. Stod i t shirt till kl 9. Nice ;)

20 April Hisingen

Nja!  Fint väder, lågt vatten, lite krusnigar på ytan och på vissa håll även spegelblankt. Försiktiga och lugna vak. I övrigt trevlig kväll på klipporna med sol och gött fiskesnack.

Morgonpass 8 April

Lågt vatten..Öringar under måttet som som head and tail vakade, kastade på vaken och fick upp ett par, bestämde mig för att reka lite istället, drog vidare till en mindre hamn där jag fiskade av en muddrad djupkant, gav lite smått även där.

Försökte vada ut till en ö som sett giftig ut men där blev det Fail, 10 meter ut så blev det extremt sunkig botten, vände fort som fan med svettpärlan i pannan och livet i behåll.

Känner mig rätt vingklippt utan körkort, jobbar på det för fullt. Tills dess blir de nog rätt lite fiske tyvärr, skolan och jobbet tar en del tid också. Men någon tur ut i påsk ska vi nog hinna med.

Morgonpass Gbg söder

Kallt i vattnet fortfarande, 10 meter sekund.. Nappade lite vid 9 tiden,  ett par 40cmare sen vände vinden från västlig till nordlig och då dog det ut. Passade på att dra hem istället och rekade lärjeån med Karatekarl Grek Olof på eftermiddan, en del intressanta ställen men såg lönlöst ut om det inte kläckte med tanke på det leriga vattnet. Fick tips av en lokalbo om ett litet biflöde med bäcköring, dock var denna bäck en meter bred endast.

April 2, 2011
1:a April
Bomtur på orust och tjörn.  För kallt i vattnet! Men trevligt sällskap och fin natur gjorde det hela bra ändå!
2:a April
Torslanda gav resultat, några strax under måttet. Kändes bra :)

RSS 2.0