Veckans Regnbågsfiske.Ett par bilder från veckans besök i Kullsjön! Blev en hel del fisk i dag alla tagna på Wolly bugger, tyvär ingen på fjädermygga. Dock avslutades dagen med vakfest efter att vinden lagt men fisken lät sig inte luras av min myggimitation.Henke in action..

///Peter

Kullsjön..Denna Öring klev på i första kastet.

Nu är det höst och aktiviteten i Kullsjön i går var hög, bågarna glufade i sig fjädermyggor i massor. Dessa fiskarna är dock tagna på Bitch creek nymf men nästa tur så blir det ett mer riktat fjädermyggs fiske, här kommer bilderna från gårdagens tur.Denna bågen bjöd upp till ett hårt hugg och en fin fight.Brasfiske..

/P

Morgonfiske efter havets guld

Den minste
Den störste
Ställde klockan på 6 kvällen innan, inställd på fiske, vaknade jävligt seg men började tänka på att jag inte fiskat på några veckor och det hade vart gött med lite spöböjj. Kroppen började nu vakna till liv när jag såg mig själv drillandes på stället jag skulle till. Nu kunde jag inte längre somna om, som var min första tanke efter jag snoozat.
Cykelturen tog 25 minuter, var framme strax innan 7. Femte kastet smällde det på en 40 cm:are som jag först trodde var över måttet med tanke på det vilda hugget. Såg även en 50-60 cm hö hoppa nån meter upp, med sådär sprattlande stjärt, men den behagade inte att bita när jag kastade åt det hållet. Tror han såg mig och bestämde sig för att dra därifrån sen. Någon timme senare så fick jag en lite mindre än den första men ändå fet o fin men inte lovlig, även denna trodde jag var över måttat.
/// Aleksi

Indiansommar del två...Blev en eftermiddags tur till havet idag med och äntligen så small det på en lite finare fisk!
Tappade ett par finare i början av säsongen så det känns skönt att ta revansch speciellt nu efter att man har fått sig en nytändning när det gäller Havsöringsfisket. Här kommer bilderna från dagen håll till godo.
Tack till Henrik som fotade.

50 cm och strax över kilot enligt min riktigt dåliga våg.

///Peter.

Indiansommar.Fick ett ryck i går och band upp lite Havsörings flugor efter att ha kikat på almenackat och insett att halva september redan har passerat. Trots solsken, nordostlig vind och lågvatten så lyckades jag lura upp tre mindre Öringar, alla under måttet.. Här kommer lite bilder från dagen som gått.En utav tre på 30-35 cm hoppas man hinner ta en av format störra innan säsongen tar slut.Magnus var flugan för dagen precis som dom flesta dagarna..

///Peter

RSS 2.0